maanantai 10. helmikuuta 2014

Viimeinen kolmannes rv 28+0!



Hui, kylläpä aika menee nopeasti, nyt ollaan jo viimeinen kolmannes vaiheessa ja pikkumies alkaa olee sitä kokoa että jos nyt sattuisi jotain ja joutuisin synnyttämään olisi pojulla 90% mahdollisuus selvitä.

Sitähän me ei tietenkään toivota, saakoot kasvaa vielä ahkerasti.

Tänään oli sitten kuudes neuvola rv 28+0, mennään nyt sitten.
Painoa oli tullut viimeisestä neuvolakäynnistä joka oli 23.1.14 - > 10.2.14 +622g.
Kokonaispainoa on tullut tähän asti 7,4kg.
Sykkeet on pysynyt samoissa 140 pinnoissa 
Sf mittaus oli 26

  

Hyvältä näyttää sf mitta ;)

Töitä on enään 8 päivää kunnes jään talvilomille, sitten alkaakin heti kesäloma ja sitten suoraan äippäloma. Nyt vaan pitää kitua töissä sen aikaan.

Harjoitus supistuksiakin on päästy jo kokemaan, joudun iltalenkit koiran ja miehen kanssa jätäämään väliin kun suppareita alkoi tulla sen verran useasti. Aamut on sitten ihan eri, kun käyn koiran kanssa kahdestaan lenkillä ja meidän vauhti on mitä on :)

Myös närästystä ilmaantuu tiheämpään, esimerkiksi kun olen syönyt karjalanpiirakkaa tai meetvurstia alkaa hirveesti polttaa kurkkua ja sitten sitä ilmaa alkaa tulemaan. Pakko jättää nämä kaksi pois kokonaan :(

Poju on ahkerasti alkanut ilmoittelemaan itsestään, vatsakin välillä menettää muotonsa kun toinen alkaa urheilee oikein urakalla. Vatsa kumpuilee joka suuntaan. Myös mies nauro kun poika potkas oikein kunnolla hänen käteen ja pitihän sitä pojua vähän torua, ettei niin kovin tarvii potkia.



29. raskausviikko
Tässä vau.fi sivuilta kuva minkä kokoinen lapsi on tällä hetkellä.


Sikiön paino: 1100 g
Sikiön pituus päästä peppuun (CRL): 24,5 cm
Koko pituus: 33,5 cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti