keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Äitiysvaatteet

Tässä on joutunut pikkuhiljaa hankkimaan uusia äippävaateita kun ei normaalit paidat esimerkiski enään näytä päällä kauniilta. Paita loppuu alhaalta kesken :)
Ostin farkkuja jo viime vuoden puolella, vaikka vatsaa ei kunnolla näkynyt, mutta kun on niin matala vyötärö monessakin housuissa, tuli sellainen ahdistuneisuuden tunne.
Ai että sitä ihanuutta kun sai äippähousut jalkaan....heti tuli parempi olo :D

Tällaisia hankintoja olen tehnyt

























H&M farkut 19,95€ ihan parhaat



























Tämän kivan kietasutopin löysin Zalandosta, värejäkin oli useampi, mutta minun koot oli kaikki loppu. Hinta 41,95€ (JoJo Maman Bébé merkkinen)

Tämän alla olen käyttänyt pitkiä toppeja

























Nämä topit on sellasia että venyy ja paukkuu, eli kun vatsa kasvaa, ei ahdista. Gina Tricot liikkeestä ja 9,95€/kpl
Värejä minulla on:

- Koralli 
- Joulun punainen
- Musta
- Valkoinen
- Harmaa 


























Valitettavasti en pysty välttämään sitä päivää kun pyöreitä vuosia tulee täyteen ja arvatenkin juuri ennen lapsen syntymää. Niinpä piti joku mekkokin hankkia kaappiin. Tämä mekko menee itseasiassa tulevana v.loppuna päälle, kun olen töissä messuilla töissä.
Tämä on Zalandokselta ja hintaa 54,95€ (Mama Licious merkkinen)























Myös uuden takin ostin viikko sitten, muut takit meni jo pieneksi, MUTTA tämä on ihan normaali takki, eli ei äippätakki :) tässä ajatuksena oli että voin sitten raskauden jälkeen ensi talvena myös käyttää tätä takkia. Vanha untuvatakki hajosi viime talvena ja jouduin heittämään sen pois.
Merkki Esprit ja alennuksen jälkeen hintaa jäi 132,50€ (Ellos)

Myös isompia rintaliivejä olen joutunut hankkimaan, mutta imetysliivejä enkä paitoja ole vielä ostanut. Sitä kun ei tiedä miten nämä lypsykoneet lähtee käyntiin.

1 kommentti:

  1. Minullakin on nuo hm mustat äippä housut melkein joka päiväisessä käytössä. Miten niistä osaa enää luopua synnytyksen jälkeen kun ne on niin mukavat jalassa verrattuna tavan farkkuihin :D

    VastaaPoista