maanantai 7. tammikuuta 2013

Lapsettomuus

Tässä on jotain tietoa meidän lapsettomuus projektista.

28v................esikoinen haaveissa........yritystä 08/09
- 2. IUI (08/11,09/11), 1.ivf 03/2012......1.Pas 09/2012 2. Pas 11/12


Pitkä väli joissakin määrin sen takia että jonotimme vuoden verran julkiselle puolelle.

Mulle pari kesää sitten kävi niin että kun innostuin taas ottamaan niskasta kiinni, kuntoilin ja kävin sauvakävelemässä ja lenkeillä / salilla. Tulinkin luomusti raskaaksi, tämän takia olen miettinyt että onko se oikeasti painosta kiinni vai mistä se johtuu.

Tiedän todella monta tuttua ketkä on enemmän kuin lievästi lihavia, on raskautunut normaalisti. Harmittaa kun muut sisaruksistani eivät ole joutuneet kokemaan tätä ja ovat raskautuneet luomulla.

Viime kierrossa minulla oli Estrogeenilaastarit käytössä joka piti vaihtaa 3 päivän välein ja ennen siirtoa käytin myös lugeja. Koska kiinnittymisongelmia minulta löytyy.
Estrogeeni laastari estää muiden munarakkuloiden kehityksen ja lääkäri voi silloin päättää koska pakastealkio siirretään.

Tässä viimeisessä passissa siirto tehdään luomusti koska en vakuuttunut niin kovasti tuohon estrolaastariin.
Omaan kiertoon kun eka passi tehtiin saatiin + testiin, mutta se ei ollut tarttunut kunnolla joten viikon päästä se meni kesken.

Minulla on todella tarkka ovulaatio ja kk päivä, eli kun kk alkaa on siitä -> 2 viikkoa ovulaatio, joka tapauksessa joudun tikuttamaan ovistesteillä.

Tänään on siis soitettu TYKS:iin ja ilmoitettu alkavasta vuodosta ja vajaan kahden viikon päästä olisi tarkistus, että kaikki on ok. ja sitten tikuttamaan ja odottamaan ovulaatiota.

Meillä siis yksi olki jossa kaksi alkiota, olen jo useamman kerran kysynt että miksi alkioita ei voi siirtää kahta kpl kerrallaan, mutta aina tullut kieltävä vastaus. Ajattelin sitä kysellä uudelleen koska meillä ei ole enään kuin ne kaksi alkiota. Ei ole mitään menetettävää.

Muuten joudutaan koko IVF projekti aloittamaan alusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti